Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Denise's - Spa&sport
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Impachetari cu parafango, parargil, ciocolata
16 lei
Brand
NOU
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Impachetari anticelulita cu crema de termosudatie acest tratament produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident, vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.

Impachetarile se realizeaza cu produse profesionale, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala realizata cu ajutorul termocuvertei.

Tratamentul cu crema de termosudatie este recomandat persoanelor supraponderale, care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa, sufera de picioare umflate si vergeturi evidente.

Tratamentul cu parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.

Substantele continute in parafina stimuleaza activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea si imbogatirea acesteia. Pe langa aceste calitati regenerative si energizante, parafina diminueaza tesutul adipos si reduce celulita. Rezultatele obtinute sunt spectaculoase, la fiecare sedinta pierzandu-se 2 pana la 5 cm din tesutul adipos.

Coapsele, gambele, talia, bratele, abdomenul, fesele pot fi subtiate vazand cu ochii. Se reduce celulita, pielea devine mai stransa si mai ferma, mai neteda si catifelata. Se elimina efectul de portocala al celulitei!

Proprietatile apei de mare, ale namolului si ale algelor marine sunt utilizate pentru imbunatatirea texturii pielii inca din vremuri stravechi. Acesta tratament actioneaza in tesutul subcutanat distrugand micro si macro nodulii celulitici, ajutand la arderea grasimilor si la eliminarea toxinelor din organism. Dupa 15- 20 sedinte celulita se poate reduce cu pana la 2 grade!

Impachetari anticelulita cu parargil (parafina si argila verde)
Terapia cu argila verde constituie, dupa cum bine stiti, o practica straveche in medicina naturista. Argila verde contine siliciu, alumina, magneziu, calciu, etc.

Argila poate fi folosita intern, actionand asemenea fibrelor alimentare: selecteaza toxinele, le neutralizeaza, reglementeaza activitatea glandelor endocrine. Are actiune bactericida, anuleaza efectul nociv al metalelor grele, stimuleaza enzimele digestive, asigura PH-ul alcalin necesar digestiei intestinale.
Extern, argila are de asemenea efecte spectaculoase: activeaza cele doua circulatii ale fluidelor in organism, sangvin si limfatic, cicatrizeaza, intensifica schimburile metabolice, produce cresterea activitatii enzimatice si imbogateste tesuturile cu substante nutritive. Acest tratament determina o subtiere vizibila a zonelor pe care este aplicat chiar dupa cateva sedinte, putand fi observate rezultate fascinante in inlaturarea celulitei si a vergeturilor.
Din Gura in Gura